Skomakare Lund med komplett skoservice

Vårt skomakeri erbjuder en komplett skoservice för dig som behöver sulning, klackning, lästning, blixtlåsbyte eller syarbeten. Bra hantering och god skovård förlänger livslängden på ett par skor avsevärt, detta är både ekonomiskt och hållbart.

Vi rekommenderar därför dig att alltid se över dina möjligheter till att laga dina skor hos en skomakare istället för att slänga slitna eller obekväma skor. Extra lönsamt blir det ju alltid om skorna har ett personligt värde eller är påkostade. Och du, inga frågor är dumma! Oavsett om du är ute efter en enkel reparation eller om du vill att vi ska ge dina skor en komplett ombyggnad, ser vi till att de ser ut som nya för bästa upplevelse. Funderar du på huruvida skadan på dina skor går att laga så är du välkommen in till oss i Lund eller kontakta oss via hemsidan. Vi svarar gärna på dina frågor och finns behjälpliga för en prisvärd och kvalitativ skoservice.

Din skomakare i Lund

Som skomakare i Lund är vi stolta över att kunna vara med och motverka onödigt släng genom att erbjuda våra kunder reparation av sina trasiga skor. Vi ser skomakeriet som ett hedervärt och viktigt hantverk som vi tycker alla ska ha tillgång till och flitigt kunna använda sig av när skorna börjat slita ut sig och går sönder. Skovård är både klimatsmart men också ekonomiskt smart för den enskilde. Vi uppmanar därför alla att höra av sig till en skomakare för att undersöka om deras tillsynes uttjänta skor går att laga. 

Vi är en skomakare i Lund som kan allt om skor och hos oss kan du hitta alla typer av skovård. Som expert inom skovård hoppas vi få möjlighet att möta dina önskemål.

Våra tjänster inom skovård

När du har ett par skor som behöver lagas i lund så kan vi hjälpa dig med sulning, klackning och många slags skoreparationer. Samt all nödvändig vård av dina skor. Det ska vara tryggt att lämna över dina skor till oss där alla typer av skovårds sköts därför direkt från vårt skomakeri i Lund. Som erfaren skomakare i Lund ger vi dig även goda råd om hur du kan ta hand om dina skor framöver.

Genom regelbunden omsorg till exempel genom korrekt putsning och impregnering har du möjlighet att markant förlänga skornas livslängd.

Nedan har vi dessutom sammanställt ett par goda tips och information om skovård:

Förläng dina skors livstid

  • Skoblock – Använd alltid skoblock för att så långt som möjligt behålla den ursprungliga formen av dina skor och för att räta ut alla gångveck.
  • Putsning – Putsa dina skor regelbundet och använd en skokräm med en färg som överensstämmer med nyansen på skorna du ska behandla. Du kan alternativt välja en neutral skokräm.
  • Impregnering – Använd korrekt impregnering för dina skor. Det skyddar mot vätan som riskerar att förstöra lädret. Dessutom hjälper det med att hålla dina fötter torra!
  • Ombyten – Använd gärna olika par skor. Alla skor mår bra av att vila efter användning, särskilt läder.

Genom att kontinuerligt sköta om och tvätta dina skor, fetta in läderskor eller använda t.ex. skoblock så kan du öka livslängden på dina skor markant.

Ett annat hett tips är att bland annat försöka variera sig med sina skor i den grad det går. Låt tillexempel vårskorna stå om Sveriges opålitliga väder får Maj att kännas som November. Genom att låta skorna vila lite mellan använding gör dem gott och förhindrar en påskyndad utslitning.

Så att sköta om dina skor gör inte bara att de ser bättre ut, de blir även bekvämare och får en betydligt ökad livslängd.

En skomakare du kan lita på

Vi är stolta över att använda traditionella skomakartekniker i kombination med moderna metoder för att erbjuda våra kunder det bästa inom skoreparation. Vi arbetar med alla typer av skor, inklusive formella skor, sportskor och stövlar.

Besök vår butik i Lund idag och låt oss ta hand om dina skor med högsta kvalitet och uppmärksamhet på detaljer. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och snabb service, vilket gör oss till det bästa valet för skomakartjänster i Lund. Låt våra experter hjälpa dig att förlänga livet på dina skor och se till att de ser bra ut och känns bekväma att bära.

VIll du ha mer information om vår service så är du varmt välkommen att kontakta oss!

Våra kvalitetstjänster

Hos oss finner du ett brett utbud av kvalitetstjänster. Utöver kemtvätt utför vi även skrädderi, skomakeri och komplett nyckelservice. Vi finns i närheten av Nova Lund och du tar dig lätt hit med bil eller med kollektivtrafiken.

Välkommen in till oss!